𝐒𝐍𝐄𝐀𝐊! Deze XXL vrijstaande woning (bouwjaar 2001) biedt royaal meer ruimte da…

Vind nieuwe huizen in uw regio

𝐒𝐍𝐄𝐀𝐊! Deze XXL vrijstaande woning (bouwjaar 2001) biedt royaal meer ruimte da…

𝐒𝐍𝐄𝐀𝐊! 😍

Deze XXL vrijstaande woning (bouwjaar 2001) biedt royaal meer ruimte dan deze aan de voorzijde doet vermoeden.

5 Ruime slaapkamers, een perfecte thuiswerkplek, een gezellige leefkeuken en een mooie grote living zijn de unieke kenmerken van deze woning. De ligging in de omgeving Kazernelaan, op loopafstand van het NS station, de middelbare scholen, en natuur en recreatiegebied De IJzeren Man maken deze woning uitermate geschikt voor een gezin met opgroeiende of studerende kinderen.

Begane grond
Op de begane grond bevindt zich de royale living, met een onder architectuur aangebrachte indeling, die zorgt voor verrassende zichtlijnen naar de open keuken en de thuiswerkplek. De gezellige moderne leefkeuken, met een Siematic hoekopstelling, een RVS werkblad en een uitgebreid aanbod aan Gaggenau keukenapparaten, heeft evenals de living openslaande deuren naar de achtertuin.

1e en 2e verdieping
De overloop op de 1e verdieping heeft veel bewegingsruimte naar de 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet. De hoofdslaapkamer is uitgevoerd met een ensuite walk-in closet met ruime maatwerk kastenwand. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en twee inloopdouches. Spitsuur in de ochtend .. geen probleem!
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar waar zich slaapkamer 4 en 5 bevinden. Beide slaapkamers zijn voorzien van maatwerk kasten. Bergruimte genoeg!

Naast de hoeveelheid berging in de woning biedt de vrijstaande, in spouwmuur uitgevoerde garage met vliering extra veel bergruimte. Vanuit de oprit is de garage toegankelijk via een elektrische sectionaalpoort.

Tuin
Het totale perceel van de woning is ca. 50 m diep. Aan de achterzijde van de woning ligt ruim 33 m tuin omsloten door een keurige schutting. De inrichting van de tuin bestaat uit een drietal terrassen. Door de diepte van de tuin is er op elk moment van de dag ergens
plek voor de ochtend-, middag- of avondzon. In de gezellige overdekte loungehoek, geniet je tot in de avond van de laatste zonnestraal.
De vrije ligging aan de achterzijde biedt rust en privacy.

Vraagprijs: € 670.000,- k.k.
Kom je graag eens kijken? Neem dan contact op met ons kantoor!
📞 (0495) 537599
📧 info@dwarsmakelaars.nl

SNEAK! 😍

This XXL detached house (year 2001) generously offers more space than it suggests at the front.

5 Spacious bedrooms, a perfect home workplace, a cozy living kitchen and a beautiful large living are the unique features of this home. The location in the Kazernelaan area, within walking distance of the NS station, the secondary schools, and nature and recreation area De Iron Man make this house extremely suitable for a family with growing or studying children.

Ground Floor
On the ground floor there is the generous living, with an architectural layout, which provides surprising lines of vision to the open kitchen and home workplace. The cozy modern living kitchen, with a Siematic corner setup, a stainless steel worksheet and an extensive range of Gaggenau kitchen appliances, has french doors to the backyard as well as the living.

1st and 2nd floors
The overflow on the 1th floor has lots of room for movement to the 3 bedrooms, bathroom and separate toilet. The main bedroom is equipped with an ensuite walk-in closet with spacious custom cabinet wall. The bathroom has a bathtub, double sink and two walk-in showers. Rush hour in the morning.. no problem!
The 2th floor can be reached through a fixed staircase, where there are bedrooms 4 and 5 Both bedrooms are equipped with customized closets. Plenty of storage space!

In addition to the amount of storage in the house, the detached garage with floors offers extra storage space. From the driveway the garage is accessible via an electric sectional gate.

Garden T n
The total plot of the house is approx. 50 m deep. At the back of the house there is more than 33 m garden enclosed by a neat fence. The decoration of the garden consists of three terraces. Through the depth of the garden there is somewhere at any time of the day
place for the morning, afternoon or evening sun. In the cozy covered lounge corner, enjoy the last sunbeam until the evening.
The free location at the back offers peace and privacy.

Asking price: € 670.000,- k.k.
Would you like to come and have a look? Contact our office!
📞 (0495) 537599
📧 info@dwarsmakelaars.nl

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *