Stay at hohohome….. En kom na de kerstdagen lekker even kijken naar de nieuwe …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Stay at hohohome….. En kom na de kerstdagen lekker even kijken naar de nieuwe …

Stay at hohohome🎄….. En kom na de kerstdagen lekker even kijken naar de nieuwe aanwinst in onze portefeuille! 🏡 NIEUW | Oppergelrestraat 3 Weert Wil jij jouw woon carrière leuk starten en een huis echt jouw huis maken? Wil je graag het huis in je eigen stijl vormgeven, inrichten en afwerken? Dan is deze woning met een hele goede basis zeker de moeite waard om te komen kijken! De woning is gebouwd in 1960 en heeft een aanbouw over de gehele breedte van de woning. In 2009 zijn er overal aluminium kozijnen met isolatieglas aangebracht en de woning heeft ook grotendeels rolluiken. Het hoofddak van de woning is geheel vernieuwd en extra geisoleerd. De inhoud van de woning bedraagt ongeveer… More

Sharon Bish Makelaardij, profile pictureImage may contain: plant, tree, sky, house, cloud and outdoorImage may contain: table and indoorImage may contain: indoorImage may contain: table and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *