SNEAK! Deze twee-onder-een-kap woning is gelegen aan de Diamantstraat, een rust…

Vind nieuwe huizen in uw regio

SNEAK! Deze twee-onder-een-kap woning is gelegen aan de Diamantstraat, een rust…

SNEAK!

Deze twee-onder-een-kap woning is gelegen aan de Diamantstraat, een rustige en verkeersluwe straat. De woning biedt 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een royale zolder die met een vaste trap te bereiken is, ideaal als hobby-/slaapkamer van ca. 14 m2. De woning is goed onderhouden en heeft een garage met berging en een royale oprit. Het terras van de woning is voorzien van een overkapping.

Vraagprijs: € 235.000,- k.k.

Heb je interesse in deze leuke woning? Neem dan contact op met ons kantoor via 0495-537599 / info@dwarsmakelaars.nl.


Dwars Makelaars b.v., profile pictureImage may contain: sky, cloud, house, tree, plant and outdoorImage may contain: living room, table and indoorImage may contain: indoorImage may contain: table, plant, tree, sky and outdoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *