NIEUW: Moorland 38 in Oirschot Instapklaar tweekamer hoekappartement op de bega…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW: Moorland 38 in Oirschot Instapklaar tweekamer hoekappartement op de bega…

NIEUW: Moorland 38 in Oirschot
Instapklaar tweekamer hoekappartement op de begane grond van een kleinschalig complex, gelegen in nieuwbouwwijk Moorland. Interesse? Wegens de feestdagen is ons kantoor gesloten, 👉stuur ons een mailtje, vanaf 4 januari 2021 starten we met het inplannen van bezichtigingen. https://www.vandemeerendonkmakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/oirschot/koop/huis-5390145-Moorland-38/

Van de Meerendonk Makelaars, profile pictureImage may contain: sky and outdoorImage may contain: plant and indoorImage may contain: table and indoorImage may contain: sky, cloud, bridge, plant, tree and outdoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *