Nieuw in de verkoop: Eifellaan 3 te Son en Breugel. Deze zeer royale vrijstaand…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw in de verkoop: Eifellaan 3 te Son en Breugel. Deze zeer royale vrijstaand…

Nieuw in de verkoop: Eifellaan 3 te Son en Breugel. Deze zeer royale vrijstaande villa is gelegen op een fantastische bosrijke locatie in gewilde wijk ‘De Gentiaan’. De villa is omgeven door de prachtige tuin rondom en met zorg afgewerkt. Wat dacht u van o.a. de heerlijke eetkeuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers, dubbele garage én grote zolder met de mogelijkheid voor nog eens 2/3 extra slaapkamers! Vraagprijs : € 1.198.000,–K.K. Voor meer info mail met: info@solmakelaardij.nl

Sol Makelaardij B.V., profile pictureImage may contain: tree, plant, sky, house, outdoor and natureImage may contain: indoorImage may contain: living room, table and indoorImage may contain: table and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *