***NIEUW IN DE VERKOOP*** Deze leuke tussenwoning in het centrum van Boxtel kom…

Vind nieuwe huizen in uw regio

***NIEUW IN DE VERKOOP*** Deze leuke tussenwoning in het centrum van Boxtel kom…

***NIEUW IN DE VERKOOP*** Deze leuke tussenwoning in het centrum van Boxtel komt vandaag in de verkoop. De woning is voorzien en een gashaard, op maat gemaakte keuken, een moderne badkamer, 4 slaapkamers en een ruime achtertuin. 🏡 Molenstraat 46 Boxtel
Woonoppervlak: +/- 108 m2
Externe bergruimte: +/- 22 m2
Inhoud: +/- 397 m3
Perceel: +/- 185 m2
Vraagprijs: €299.500,- k.k. Voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen bel 0628248640. #nieuw #nieuwindeverkoop #verkoop #woning #woningtekoop #tekoop #tussenwoning #boxtel #makelaar #makelaardij #elinemakelaardij #centrum #molenstraat #huis #huistekoop

Eline Makelaardij, profile pictureImage may contain: house, sky, cloud, tree and outdoorImage may contain: table, living room and indoorImage may contain: living room, table and indoorImage may contain: table and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *