Kerstvideo premiĆ©re Binnenkort online Op zoek naar een vrijstaand geschakelde w…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Kerstvideo premiĆ©re Binnenkort online Op zoek naar een vrijstaand geschakelde w…


šŸŽ„Kerstvideo premiĆ©rešŸŽ¬
šŸ“¢Binnenkort onlinešŸŽ‰
Op zoek naar een vrijstaand geschakelde woning in Kaatsheuvel? Zoek dan niet verder! Aan Slingebeek 1 vind je deze heerlijke gezinswoning, op een prettige locatiešŸ§”. Het huis is tiptop verzorgd en de afwerking is modern en smaakvol. De woning beschikt over een ruime living, erker, speel- en werkkamer en een recent opnieuw aangelegde tuinšŸ”. In de presentatiefilm die we voor je maakten geven we je alvast een exclusieve rondleiding door de woning:šŸŽ¬ā–¶ā–¶ā¬‡
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *