Juist nu in de donkere dagen voor kerst en met de geldende maatregelen is eenzaa…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Juist nu in de donkere dagen voor kerst en met de geldende maatregelen is eenzaa…

Juist nu in de donkere dagen voor kerst en met de geldende maatregelen is eenzaamheid groter dan ooit. De Stichting Met je hart Bommelerwaard slaat een brug tussen vergeten worden en aandacht krijgen. Daarom een digitale eindejaarsgroet van ons en een donatie aan deze stichting, zodat er structurele en waardevolle ontmoetingen georganiseerd kunnen worden voor de eenzame en kwetsbare ouderen in de Bommelerwaard.

Bijzonder Wonen, profile pictureImage may contain: text that says 'BIJZONDER WONEN Het coronavirus heeft enorme impact De komende eestdagen zullen nders einde veelbewogen Corona zorgt o0 2020. De 15 komt echt zicht. veel eenzaamheid. Stichting metje samenleving zodat onzekerheden jde kosten 'nieuwe normaal feestdageni atw graag gemoeid gaan versturen (nieuwe) tjhuis; kerstkaarten zullen Met hartelijke groet, ouderen; makenh verschil tussen vergeten worden en aandacht krijgen. digitale roet Stichting Hart Bommelerwaard' Bijzonder Haaften Makelaardij'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *