EEN VRIJSTAANDE WONING MET RIANTE DUBBELE GARAGE Deze vrijstaande woning is ges…

Vind nieuwe huizen in uw regio

EEN VRIJSTAANDE WONING MET RIANTE DUBBELE GARAGE Deze vrijstaande woning is ges…


EEN VRIJSTAANDE WONING MET RIANTE DUBBELE GARAGE

Deze vrijstaande woning is gesitueerd aan de rand van het kerkdorp “Weebosch”. Hier woont u op een landelijke locatie, nabij weilanden en landerijen. Weebosch ligt niet ver van de uitgestrekte bossen en heidevelden van Boswachterij De Kempen en de Cartierheide. Naast deze prachtige natuurgebieden heeft u tevens ook de dagelijkse voorzieningen binnen enkele minuten bereikt. De snelweg is op circa 10 minuten rijafstand gelegen. De woning is gelegen aan Weebosch 103 te Bergeijk en heeft een vraagprijs van € 520.000,= k.k.
#berkkerkhof #makelaar #makelaardij #bergeijk #gembergeijk #vrijstaand #vrijstaandewoning #garage

Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *