Bij gebrek aan kerstverlichting, zojuist het straatbeeld maar een beetje opgefle…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Bij gebrek aan kerstverlichting, zojuist het straatbeeld maar een beetje opgefle…

Bij gebrek aan kerstverlichting, zojuist het straatbeeld maar een beetje opgefleurd! Verkopers en koper van de Kiekendief 5 te Veldhoven van harte gefeliciteerd en alvast hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2021 toegewenst in jullie nieuwe woning!

ERA Focus makelaars Eindhoven, profile pictureImage may contain: text that says 'ERA REAL ESTATE FOCUS makelaars VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT FOCUS ERA REAL ESTATE FOCUS makelaars 040-218 0o 78 Eric van Woerkum erafocus.nl'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *