Voor de Kerst begint nog een waanzinnig nieuw aanbod! Aan de rand van Gemert bie…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Voor de Kerst begint nog een waanzinnig nieuw aanbod! Aan de rand van Gemert bie…

Voor de Kerst begint nog een waanzinnig nieuw aanbod! Aan de rand van Gemert bieden wij u exclusief deze casco woonboerderij aan met een inhoud van maar liefst 3.000 m3! Deze gigantische woonboerderij kan nog geheel naar eigen wens en smaak ingericht worden, dus o.a. keuken, badkamers, vloeren en plafond/wandafwerking zijn nog naar eigen keuze. Het perceel meet ruim 13.000 m2 en biedt ruimte aan het houden van dieren. De woning is eventueel geschikt voor mantelzorg of dubbele bewoning. Voor meer informatie kunt u bellen met ons kantoor via 040-7878758.

Statig Wonen makelaars & taxateurs, profile pictureNo photo description available.Image may contain: sky, house, cloud, outdoor and natureImage may contain: sky, house, tree, cloud, outdoor and natureImage may contain: sky, tree, grass, plant, cloud, house, outdoor and nature


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *