Project Eindhoven/Helmond: Super duurzame sociale huurhuizen van hout, Mierlo kr…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Project Eindhoven/Helmond: Super duurzame sociale huurhuizen van hout, Mierlo kr…

Project Eindhoven/Helmond: Super duurzame sociale huurhuizen van hout, Mierlo krijgt ze als eerste

BEST/MIERLO – Boordevol natuurlijke materialen. In de fabriek gebouwd. Supergoed geïsoleerd, met een dak vol zonnepanelen zodat ze energie leveren in plaats van vragen. Dat is Optimus, latijn voor de allerbeste, een sociaal huurhuis van onder andere NBArchitecten uit Best en de corporaties ‘Thuis uit Eindhoven en Compaen uit Helmond.

De eerste zestien van deze superduurzame woningen komen in de Mierlose wijk Luchen te staan, voor de corporatie Compaen. Geen tijdelijke woning, maar gewoon een permanente, maar dan zonder beton, baksteen, staal en glaswol. Die zijn, vanwege hun hoge uitstoot… More


Makelaarsplein, profile pictureImage may contain: sky and house


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *