NIEUW IN DE VERKOOP! Keurig onderhouden eengezinswoning met mogelijkheid tot du…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW IN DE VERKOOP! Keurig onderhouden eengezinswoning met mogelijkheid tot du…

NIEUW IN DE VERKOOP! 🏡 Keurig onderhouden eengezinswoning met mogelijkheid tot dubbele bewoning. Deze woning is voorzien van een woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken op zowel de begane grond als de eerste verdieping. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers. Verder is er nog een ruime garagebox op zeer korte afstand gelegen welke apart bij te kopen is. Door de gunstige ligging in Meerveldhoven is het City Centrum op steenworp afstand gelegen en zijn uitvalswegen eveneens in korte tijd te bereiken. 📍 Hermannistraat 24, Veldhoven
📏 Woonoppervlak ca. 158 m2
👉 Vraagprijs €315.000 k.k. Voor meer informatie: 📞 040-2553883 📧 info@makelaarsvannnu.nl

Makelaars van Nu, profile pictureImage may contain: tree, sky, house, plant, cloud and outdoorImage may contain: living room, table and indoorImage may contain: table and indoorImage may contain: indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *