NIEUW AANBOD Op zeer mooie en rustige locatie gesitueerd 3-kamer hoek apparteme…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW AANBOD Op zeer mooie en rustige locatie gesitueerd 3-kamer hoek apparteme…

NIEUW AANBOD
Op zeer mooie en rustige locatie gesitueerd 3-kamer hoek appartement met ruim balkon op het zuiden. Het appartement is gelegen op de 3e verdieping en is voorzien van o.a. 2 slaapkamers, een parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein en een inpandige berging op de begane grond. Het geheel is gelegen op zeer korte afstand van winkels en scholen. Maak een afspraak voor bezichtiging, het is de moeite waard!

Adres: Pelgrimshei 54 Best
Vraagprijs: €350.000,- k.k.

Interesse gewekt? Neem contact op: www.edwillems.nl/contact


ERA Makelaardij Ed Willems, profile pictureImage may contain: sky, tree, house, plant, outdoor and natureImage may contain: living room, table, sky and indoorImage may contain: table, living room and indoorImage may contain: table and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *