Fijne dagen in kleine(re) kring, een ontspannen nieuw jaar en blijf vooral gezon…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Fijne dagen in kleine(re) kring, een ontspannen nieuw jaar en blijf vooral gezon…

Fijne dagen in kleine(re) kring, een ontspannen nieuw jaar en blijf vooral gezond! ๐ŸŽ„ ๐—”๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ž๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—ข๐˜‚๐—ฑ & ๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„ โ€ข 24 december geopend tot 16.00 uur
โ€ข 1e & 2e kerstdag gesloten
โ€ข 28, 29 en 30 december geopend
โ€ข 31 december geopend tot 16.00 uur
โ€ข Nieuwjaarsdag gesloten
โ€ข zaterdag 2 januari geopend

Van der Krabben makelaardij, profile pictureImage may contain: text that says 'van der krabben chneremas Andrรฉ, Joris, Ralph, Harm, Jeffrey, Dave, Onno, Tim, Heidi, Wesley, Olaf, Maurits, Nathalie, Marga, Ryon, Malou, Nikki, Linda Maike, Simge, Ria, Chanda, Sabine, Leontien, Shamyra, Brigitte, Inge Rudy, Sandra, Helma, Theo, Jan'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *