ONLANGS IN PRIJS VERLAAGD!! Burgemeester Mollaan 33, Waalre Nieuwe vraagprijs:…

Vind nieuwe huizen in uw regio

ONLANGS IN PRIJS VERLAAGD!! Burgemeester Mollaan 33, Waalre Nieuwe vraagprijs:…

ONLANGS IN PRIJS VERLAAGD!!
Burgemeester Mollaan 33, Waalre
Nieuwe vraagprijs: € 500.000,- k.k.

Volledig gerenoveerde woning!

Deze onder bijzondere architectuur gebouwde tussenwoning is recent volledig gemoderniseerd, is speels ingedeeld en beschikt over een multifunctionele ruimte op de begane grond, zeer geschikt voor het hebben van een praktijk of kantoor aan huis of een slaapkamer op de begane grond. Verder beschikt de woning over een inpandige garage, een geweldige living met een openhaard, luxe keuken, vier slaapkamers en een luxe badkamer en toiletruimte. De fijne achtertuin is gelegen op het zuiden.


Hypodomus Makelaars, profile pictureImage may contain: house, tree, plant, sky, outdoor and natureImage may contain: living room, table and indoorImage may contain: indoorImage may contain: table and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *