BINNENKORT ONLINE | Ruime vrijstaande woning met een veel privacy biedende tuin …

Vind nieuwe huizen in uw regio

BINNENKORT ONLINE | Ruime vrijstaande woning met een veel privacy biedende tuin …


BINNENKORT ONLINE | Ruime vrijstaande woning met een veel privacy biedende tuin rondom is gelegen op één van de mooiste locaties van Ulvenhout, aan de buitenrand van Ulvenhout, in het verlengde van het Markdal. De woning beschikt op de begane grond over een ruime hal, een L-vormige woonkamer, een dichte keuken, een dichte bijkeuken en een inpandige garage. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Op de 2e verdieping bevindt zich een bergzolder, die middels een vlizotrap te bereiken is. In de tuin staat een gemetselde vrijstaande hobbyruimte, met een overdekt terras.
Energielabel: D Interesse? Neem alvast contact met ons op 📞 076 – 597 59 00 | 📧 og@vanhasselmakelaars.nl | 📱 WhatsApp naar 06-82696601
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *