Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning met veel ruimte en privacy? Dan is dit …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning met veel ruimte en privacy? Dan is dit …

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning met veel ruimte en privacy? Dan is dit een kans voor jou!✨ 🏘De woningen in het project Suytkade-Noord fase 2b hebben een fantastisch uitzicht! Aan de voorzijde kijk je uit op de Palladio en aan de achterzijde is de afstand tot het volgende woningblok minimaal 30 meter. Meer privacy is midden in een nieuwe woonwijk bijna niet denkbaar. Ook hebben de woningen drie volledige bouwlagen en is er voldoende ruimte voor bijvoorbeeld thuiswerken, ideaal in deze tijd van het jaar! Mocht je interesse hebben, bel of mail ons gerust! 📞0492 661 884 / 💻nieuwbouw@heuvel.nl #nieuwbouw #nieuwewoning #helmond #suykade #makelaar #adriaanvandenheuvel

Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs, profile pictureImage may contain: outdoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *