Te koop: Goed en modern afgewerkt 2-kamer appartement op de derde en bovenste wo…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te koop: Goed en modern afgewerkt 2-kamer appartement op de derde en bovenste wo…

Te koop: Goed en modern afgewerkt 2-kamer appartement op de derde en bovenste woonlaag gelegen met onder andere ruim balkon, moderne keuken, lift en eigen parterre berging. Gelegen op een centrale locatie in een kleinschalig appartementencomplex met lift, op… https://huis-o-theek.sitekick.digital/…/cd63205c-0ffe-467…/…

For sale: Good and modern finished 2-room apartment on the third and upper level located with, among other things, spacious balcony, modern kitchen, elevator and own parterre storage. Located in a central location in a small-scale apartment complex with elevator, on… https://huis-o-theek.sitekick.digital/incoming/cd63205c-0ffe-4678-b5eb-9eae213cba9b/?utm_source=facebook-post&utm_medium=object-promotie&utm_campaign=blanco&utm_term=agent_1794

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *