Ho ho ho…. Merry Christmasssss ! Bij deze voor onze volgers een cadeautje dat…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Ho ho ho…. Merry Christmasssss ! Bij deze voor onze volgers een cadeautje dat…

Ho ho ho…. Merry Christmasssss 🎄🎁✨!
Bij deze voor onze volgers een cadeautje dat al een beetje uitgepakt mag worden….SNEAK PREVIEW ! Een fijn thuis voor jezelf creëren in jouw eigen ruime en mooi ingerichte appartement met een woonkamer-en-suite, twee slaapkamers en een balkon met vrij uitzicht? Alle ingrediënten zijn in dit appartement aanwezig! Dit leuke appartement is gebouwd in 1959 en in de afgelopen jaren geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Zo heeft het appartement een mooie en zeer complete keukeninrichting en prima en nette badkamer (2015). De woonoppervlakte bedraagt circa 72 m². In het souterrain is ook nog een ruime berging aanwezig. Het gehele appartement heeft kunststof kozijnen. ⭐️ instapklaar
⭐️ woonkamer-en-suite
⭐️ moderne keuken en badkamer
⭐️ twee slaapkamers Vraagprijs € 172.000,- k.k.

Sharon Bish Makelaardij, profile pictureImage may contain: table, living room and indoorImage may contain: living room, table and indoorImage may contain: table, living room, plant and indoorImage may contain: table and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *