BINNENKORT IN VERKOOP IN VLIJMEN: Royale geschakelde woning met rondom veel l…

Vind nieuwe huizen in uw regio

BINNENKORT IN VERKOOP IN VLIJMEN: Royale geschakelde woning met rondom veel l…

BINNENKORT IN VERKOOP IN VLIJMEN: ๐Ÿ”œ๐Ÿ”œ Royale geschakelde woning met rondom veel licht en privacy en met heerlijk, riant perceel op het zuiden. Rust, ruimte en licht zijn de kernbegrippen voor deze woning. Een heerlijke tuinkamer, 5 met mogelijkheid tot 6 slaapkamers รฉn gelegen in een zeer geliefd stuk van Vlijmen. ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ โ€ผ Let op! De woning is niet eerder beschikbaar dan begin 2022. VRAAGPRIJS: โ‚ฌ 475.000.- k.k.

AMB Makelaars Drunen - Vlijmen - Heusden, profile pictureImage may contain: 1 person, text that says 'AMB makelaars Sneak preview www.amb-makelaars.nl 's-Hertogenbosch I Vught I Drunen'Image may contain: text that says 'Prieel Veranda Bijkeuken Berging A Eetkamer Keuken Carport Entree Woonkamer AMB makelaars'Image may contain: table and indoorImage may contain: tree, sky, house, plant, outdoor and nature


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *