Van der Duim Makelaardij begeleidt je graag tijdens de zoektocht naar jouw droom…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Van der Duim Makelaardij begeleidt je graag tijdens de zoektocht naar jouw droom…


Van der Duim Makelaardij begeleidt je graag tijdens de zoektocht naar jouw droomhuis! Als aankoopmakelaar begeleiden wij je tijdens de diverse onderdelen van dit traject. Zoals advisering over de bouwkundige staat, kennis van de markt met een realistische waardebepaling en aandacht voor de ontbindende voorwaarden en speciale clausules. Nieuwsgierig geworden? Ons team staat voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op: 0492 – 548 935. Of bekijk de website: VDDM.nl.
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *