Ontwikkelaars kopen vier scholen in Eindhoven om er 165 woningen te bouwen

Vind nieuwe huizen in uw regio

Ontwikkelaars kopen vier scholen in Eindhoven om er 165 woningen te bouwen

En weer een viertal prachtige projecten die toegevoegd mogen worden aan Eindhoven City . Wij feliciteren alle partijen die deze opdrachten hebben gewonnen en wensen hem succes bij de verdere ontwikkeling hiervan!

Ontwikkelaars kopen vier scholen in Eindhoven om er 165 woningen te bouwen

EINDHOVEN – Vier voormalige schoolgebouwen in Eindhoven zijn verkocht door de gemeente. Vier particuliere ontwikkelaars gaan hier in totaal zo'n 165 koopwoningen en -appartementen bouwen. Over de vijfde schoollocatie aan de Mainelaan, die verkocht zou worden aan een woningcorporatie, worden nog gesp…


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *