Video première Let op: binnenkort nieuw in de verkoop. Het is erg goed toeven…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Video première Let op: binnenkort nieuw in de verkoop. Het is erg goed toeven…


Video première🎬😃

Let op🔔: binnenkort nieuw in de verkoop.

Het is erg goed toeven in deze fijne split-level woning aan het Kanteel 42 in Waalwijk! Ruimte? Meer dan genoeg. Het huis beschikt namelijk over 4 slaapkamers, twee royale terrassen op het zuidwesten, prettige woonomgeving en dankzij de warmtepomp en zonnepanelen is het huis zeer energie zuinig. Het huis is in het afgelopen jaar op verschillende punten gemoderniceerd.😍.

Kijk👀 snel mee, zo neem je alvast een kijkje in de woning. Interesse? 📲 naar ons kantoor.🎬

▶ ▶ Video premiere 🎬😃

Attention 🔔: soon new for sale.

It's very good for this fine split-level home on the Kanteel 42 in Waalwijk! – Space? More than enough. The house has 4 bedrooms, two generous terraces on the southwest, pleasant living environment and thanks to the heat pump and solar panels, the house is very energy economical. The house has been modernized on several points in the past year. 😍. 😍 n

Take a look 👀 quickly, this is how you take a look at the house. Interested? 📲 to our office. ⬇🎬⬇▶

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *