Video première Let op: binnenkort nieuw in de verkoop. Het is erg goed toeven i…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Video première Let op: binnenkort nieuw in de verkoop. Het is erg goed toeven i…

▶ ▶Video première🎬😃 Let op🔔: binnenkort nieuw in de verkoop. Het is erg goed toeven in deze fijne split-level woning aan het Kanteel 42 in Waalwijk! Ruimte? Meer dan genoeg. Het huis beschikt namelijk over 4 slaapkamers, twee royale terrassen op het zuidwesten, prettige woonomgeving en dankzij de warmtepomp en zonnepanelen is het huis zeer energie zuinig. Het huis is in het afgelopen jaar op verschillende punten gemoderniseerd.😍. Kijk👀 snel mee, zo neem je alvast een kijkje in de woning. Interesse? 📲 naar ons kantoor.⬇🎬⬇▶

Carré De Wit makelaardij, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *