BINNENKORT IN VERKOOP Prachtige half vrijstaande woonboerderij, landelijk gele…

Vind nieuwe huizen in uw regio

BINNENKORT IN VERKOOP Prachtige half vrijstaande woonboerderij, landelijk gele…

BINNENKORT IN VERKOOP

Prachtige half vrijstaande woonboerderij, landelijk gelegen op een royaal privacy biedend perceel, nabij het centrum van Cromvoirt. Er zijn in totaal 4 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig, waarvan één op de begane grond. In 2020 is de bovenverdieping gerenoveerd.

Locatie:
De woonboerderij, van origine uit ongeveer 1875, is gelegen aan een rustige straat, parallel aan de hoofdweg van Cromvoirt met deels uitzicht over de weilanden. De supermarkt en het centrum van Cromvoirt zijn op loopafstand. Het centrum van Vught en het centrum van ’s-Hertogenbosch zijn op 10 minuten auto afstand te bereiken.
De golfbaan en de basisschool te Cromvoirt zijn op enkele minuten fietsen bereikbaar. Natuur en recreatiegebied ‘De IJzeren Man’ is gelegen op ongeveer 6 minuten fietsen.

Richtprijs € 600.000,- k.k.


AMB Makelaars Drunen - Vlijmen - Heusden, profile pictureImage may contain: one or more people, text that says 'AMB makelaars Sneak preview www.amb-makelaars.nl s-Hertogenbosch I Vught I Drunen'Image may contain: living room, table and indoorImage may contain: indoorImage may contain: tree, sky, plant, grass, outdoor and nature


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *