Altijd al aan de dijk willen wonen? Dit is je kans! Pietersdijk 21 in Kerkdrie…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Altijd al aan de dijk willen wonen? Dit is je kans! Pietersdijk 21 in Kerkdrie…

Altijd al aan de dijk willen wonen?

Dit is je kans! Pietersdijk 21 in Kerkdriel komt binnenkort op Funda. Een ruime vrijstaande dijkwoning die ruimer is dan dat hij van de voorkant lijkt! Er zitten namelijk 3 woonniveaus verstopt in deze woning! Door de uitgang aan de achterkant van de woning, ben je ook nog eens zo in het centrum!

Wil je meer weten? Kijk dan op onze website of hou Funda in de gaten!


Havermans makelaardij, profile pictureImage may contain: house, sky, tree, plant, cloud, outdoor and natureImage may contain: house, tree, plant, sky and outdoorImage may contain: table, sky, outdoor and indoorImage may contain: living room, table, plant and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *