Alive, kicking & for sale! Met een knipoog naar het rijke verleden biedt h…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Alive, kicking & for sale! Met een knipoog naar het rijke verleden biedt h…Alive, kicking & for sale!
Met een knipoog naar het rijke verleden biedt het dynamische Donna alle ruimte tot ontmoeten, wonen en werken. De woon- en werklofts in het door de bever architecten ontworpen gebouw staan letterlijk open voor een succesvolle toekomst: de grote overspanningen, extra hoge ruimtes en het vele glas en beton zorgen voor een ongekende transparantie. In het hart van Eindhovens creatieve hart, Strijp-S, creëert gedelegeerd gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed bv (VolkerWessels) (VolkerWessels) wederom een zeer bijzonder, multifunctioneel gebouw. De 26 werk- en 34 woonlofts zijn op vrijdag 11 december in verkoop gegaan!

#StrijpSOntwikkeling #StrijpS #Eindhoven #werklofts #woonlofts

Bouwbedrijf Wessels Zeist, Strijp-S, van Santvoort makelaars en The Key | powered by Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars

Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *