Panta Rhei is een nieuwbouwplan met 14 luxe koopappartementen in het hart van h…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Panta Rhei is een nieuwbouwplan met 14 luxe koopappartementen in het hart van h…


Panta Rhei is een nieuwbouwplan met 14 luxe koopappartementen in het hart van het dorpscentrum van Nuenen. Rust, ruimte en reuring komen samen en kenmerken de hoogwaardige woon- en leefkwaliteit van het gebied. 🔸RUST🔸
Panta Rhei ligt in de luwte van het bruisende centrum, maar niet verder dan een steenworp afstand. Het gebouw ligt ver van drukke wegen en wordt omsloten door een prachtige, door Fons Linders ontworpen, groene en bloeiende tuin. 🔸RUIMTE🔸
Het gebouw telt zeer ruim opgezette appartementen, elk met ruime terrassen of balkons. De woonoppervlakken zijn vergelijkbaar met die van royale woonhuizen. Onder het gebouw biedt de parkeergarage plaats aan privéparkeerplaatsen en individuele… More

Makelaarsplein, profile pictureImage may contain: sky, tree, house and outdoorImage may contain: sky, table, outdoor and indoorImage may contain: table and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *