Nog op zoek naar een kerstcadeau ?? Vrijstaande, fantastische bosvilla, complee…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nog op zoek naar een kerstcadeau ?? Vrijstaande, fantastische bosvilla, complee…

Nog op zoek naar een kerstcadeau ?? Vrijstaande, fantastische bosvilla, compleet gerenoveerd en gemoderniseerd, vrij gelegen achtertuin, uitgebouwde woonkamer, moderne/luxe keuken, 3 slaapkamers, bosrijke omgeving, dit zijn zo maar wat kenmerken van deze geweldige woning. Wie wil nu niet wonen op deze idyllische woonlocatie aan de Noord-rand van Valkenswaard? Deze sfeervolle woning met mooie woningindeling is gelegen op een royaal perceel met veel privacy in een gewilde omgeving. Het bevindt zich in een unieke wijk met Oostenrijkse woningen (beschermd gemeentelijk dorpsgezicht) op gunstige ligging ten opzichte van o.a. bossen, winkels, scholen, sportfaciliteiten en uitvalswegen. Merellaan 7 te Valkenswaard
Vraagprijs € 550.000,– k.k.
Woonoppervlakte 125 m²
Perceeloppervlakte 480 m² Wordt dit jouw nieuwe ‘t’huis?
Bel ons snel!
☎️040-2071320
📧info@nielsdecort.nl

Niels de Cort Makelaars & Woonadvies, profile pictureImage may contain: house, sky, plant, tree, outdoor and natureImage may contain: table and indoorImage may contain: table, plant and indoorImage may contain: kitchen and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *