Nieuw: Busweg 25, Eindhoven Ben jij als starter op zoek naar een eengezinswoni…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw: Busweg 25, Eindhoven Ben jij als starter op zoek naar een eengezinswoni…

Nieuw: Busweg 25, Eindhoven 🤩

Ben jij als starter op zoek naar een eengezinswoning in Eindhoven? Dan stellen we je graag even voor aan de Busweg 25! Deze tussenwoning is rustig gelegen in woonwijk Heesterakker met een verkeersarm pleintje aan de voorzijde en een woonerf met fraaie kinderspeelvoorzieningen aan de achterzijde. Ideaal voor gezinnen!

Meer weten? KLIK

New: Busweg 25, Eindhoven 🤩

Are you looking for a family home in Eindhoven as a starter? Then we would like to introduce you to the Busweg 25! This terraced house is quietly situated in Heesterakker residential area with a traffic arm square on the front and a living area with beautiful children's play facilities at the back. Ideal for families!

Want to know more? CLICK ⬇

Translated

Hendriks Makelaardij Eindhoven, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *