Nieuw aanbod: Klepperen 7 te Best! Uitgebouwde tussenwoning met royale living, …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw aanbod: Klepperen 7 te Best! Uitgebouwde tussenwoning met royale living, …

Nieuw aanbod: Klepperen 7 te Best!

Uitgebouwde tussenwoning met royale living, 3 slaapkamers, een balkon én een privacy biedende achtertuin. De mogelijkheid bestaat om een 4e slaapkamer te realiseren. Het geheel is gelegen aan een rustige straat in de groene en kindvriendelijke woonwijk Speelheide. Kortom: de ideale eengezinswoning!

Vraagprijs: €300.000,– k.k.

Interesse gewekt? Neem contact met ons op voor meer informatie www.edwillems.nl/contact


ERA Makelaardij Ed Willems, profile pictureImage may contain: house, plant, sky, tree, cloud, outdoor and natureImage may contain: living room and indoorImage may contain: living room, table and indoorImage may contain: table and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *