Op zoek naar een modern appartement met een eigen parkeerplaats en berging? Lee…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Op zoek naar een modern appartement met een eigen parkeerplaats en berging? Lee…


Op zoek naar een modern appartement met een eigen parkeerplaats en berging? Lees dan even verder! Dit moderne appartement (ca. 60 m2) is gelegen op de vierde (bovenste) verdieping, heeft een fijne woonkamer met luxe open keuken, frans balkon, een ruime slaapkamer, luxe badkamer, separaat toilet, wasruimte en een provisiekast.

Ligging? Fraai gelegen in de nieuwbouwwijk 'Berckelbosch' in het complex 'De Toeloop' aan het Dirigentplein.

Op de begane grond bevind zich een winkelcentrum met o.a. een Plus supermarkt, Kruidvat, Domino's Pizza en een kapperszaak. Alle andere voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijf, gezondheidscentrum, groen (Urkhovense Zeggen en de Kleine Dommel) en uitvalswegen in de directe omgeving. Het stadscentrum en het station bevinden zich op slechts 10 minuten fietsafstand.

https://www.meneerdemakelaar.nl/…/huis-5382854-Dirigentple…/

Looking for a modern apartment with its own parking lot and storage room? Then read on! This modern apartment (ca. 60 m2) is located on the fourth (top) floor, has a fine living room with luxurious open kitchen, French balcony, a spacious bedroom, luxurious bathroom, separate toilet, laundry room and a pantry cabinet.

Location? Beautifully located in the new building area ' Berckelbosch ' in the complex ' De Toeloop ' at the Conductor Square.

On the ground floor there is a mall including a Plus supermarket, Kruidvat, Domino's Pizza and a barbershop. All other amenities such as schools, daycare center, health centre, green (Urkhovense Zeggen and the Kleine Dommel) and roads in the immediate vicinity. The city centre and the station are just 10 minutes cycling distance.

https://www.meneerdemakelaar.nl/aanbod/woningaanbod/eindhoven/koop/huis-5382854-Dirigentplein-150/

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *