NIEUW IN VERKOOP! PRINCENLANT 41 BOXTEL Mooi nieuwbouw appartement gelegen op…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW IN VERKOOP! PRINCENLANT 41 BOXTEL Mooi nieuwbouw appartement gelegen op…

NIEUW IN VERKOOP! ๐Ÿ  PRINCENLANT 41 BOXTEL

Mooi nieuwbouw appartement gelegen op de vijfde verdieping van het (nog op te leveren) nieuwbouwcomplex Princenlant fase IV. Het appartement beschikt o.a. over twee slaapkamers, een ruim balkon op het oosten, een privรฉ fietsenberging en een eigen parkeerplaats op maaiveld.

https://mve.to/MjAzMTYyNA #Boxtel #tekoop

NEW ON SALE! ๐Ÿ  PRINCENLANT 41 BOXTLE

Beautiful new build apartment located on the fifth floor of the (still available) new build complex Princenlant phase IV. The apartment has two bedrooms, a spacious balcony on the east, a private bicycle storage room and its own parking lot on mowing field.

https://mve.to/MjAzMTYyNA #Boxtel #tekoop

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *