Mogen we je even storen? Deze moderne jaren 30 tussenwoning doet van buiten niet…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Mogen we je even storen? Deze moderne jaren 30 tussenwoning doet van buiten niet…


Mogen we je even storen? Deze moderne jaren 30 tussenwoning doet van buiten niet vermoeden dat achter de voordeur zoveel woonruimte en licht schuilt. De woning heeft een dubbele aanbouw en is verzorgd afgewerkt, waardoor je alleen nog maar je spullen hoeft uit te pakken en het naar jouw smaak in te richten.

Je geniet hier van een lichte woonkamer met haard, luxe woonkeuken, 2 bijkeukens, 4 slaapkamers en een nette badkamer. De diepe achtertuin met sfeervolle overkapping zorgt ervoor dat je hier ook heerlijk kunt genieten van het buitenleven. Maak kennis met Geraniumstraat 27!

Plan gauw een bezichtiging in, onze makelaar leidt je graag rond.

Bekijk deze woning via onze website: https://hendriks.nl/…/Geraniumstraat-27/33938616/tekoop.html

May we interrupt for a moment? This modern 30 s terraced house does not suggest from the outside that there is so much living space and light behind the front door. The house has a double construction and has been provided, so you only have to unpack your stuff and set it up to your taste.

Here you will enjoy a light living room with fireplace, luxurious kitchen, 2 kitchens, 4 bedrooms and a clean bathroom. The deep backyard with atmospheric roof ensures that you can enjoy the outdoors here as well. Meet Geraniumstraat 27!

Plan a viewing soon, our real estate agent will be happy to show you around.

Check out this house via our website: https://hendriks.nl/Eindhoven/Geraniumstraat-27/33938616/tekoop.html

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *