Wonen in het hart van Eindhoven in een sfeervolle wijk, dichtbij het Parktheater…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Wonen in het hart van Eindhoven in een sfeervolle wijk, dichtbij het Parktheater…

Wonen in het hart van Eindhoven in een sfeervolle wijk, dichtbij het Parktheater, prachtige parken en gunstig gelegen nabij uitvalswegen. dat kan in deze moderne woning met 3 woonlagen. Met zorg is er nagedacht over het ontwerp en inrichting van deze ‘high end’ stadswoning.

De 3 stadswoningen aan de Sint Rochusstraat zijn gereed en opgeleverd. Dat wordt dus supersnel genieten van de vele voordelen van nieuwbouw! Zo bepaald u de inrichting geheel naar uw smaak, geniet u van schitterend nieuw sanitair en kiest u voor een complete en luxe keuken, die u naar wens uit kunt breiden.

Met deze nieuwe stadswoning in de Sint Rochusstraat zijn twee werelden in één verenigd: wonen in een ouderwets gezellige buurt, maar wel in een modern en geheel duurzaam woonhuis, van alle gemakken voorzien.
https://www.levermakelaardij.nl/…/tussenwoning-st-rochusst…/

Modern en uniek zijn de kernwoorden van deze prachtige stadswoning, met een optimale belichting door het vele glas. Ultiem woongenot verdeeld over 3 woonlagen.

Living in the heart of Eindhoven in an atmospheric neighborhood, close to the Parktheater, beautiful parks and conveniently located near roads. You can do that in this modern house with 3 layers of living. We have been thinking about the design and design of this 'high end' city house with care.

The 3 city homes on the Sint Rochusstraat are ready and delivered. So this will be super quick to enjoy the many benefits of new build! This is how you determine the design entirely according to your taste, enjoy beautiful new sanitary facilities and choose a complete and luxurious kitchen, which you can extend according to your wishes.

With this new city house in the Sint Rochusstraat, two worlds are united in one: living in an old-fashioned cozy neighborhood, but equipped with all amenities in a modern and completely sustainable residential house.

Modern and unique are the key words of this beautiful city house, with optimal lighting due to the many glass. Ultimate living enjoyment divided into 3 layers of living.

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *