Verkoopvertrouwen stabiel! Met 86% vindt het merendeel van de consumenten de h…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Verkoopvertrouwen stabiel! Met 86% vindt het merendeel van de consumenten de h…

🏡 Verkoopvertrouwen stabiel!
Met 86% vindt het merendeel van de consumenten de huidige markt gunstig voor verkoop, waarmee het verkoopvertrouwen stabiel blijft ten opzichte van september. De voornaamste redenen zijn de hoge huizenprijzen en snelle verkoop van woningen. Ook de rentestand is aantrekkelijk voor verkopers, omdat zij hiervan profiteren bij aankoop van een nieuwe woning. Het hoge verkoopvertrouwen kwam de afgelopen maanden van ver. In maart vond slechts 36% van de consumenten het een goed moment voor verkoop, zo wees eerder onderzoek van funda uit.

bron; funda.nl

Lees er alles over
https://www.funda.nl/funda-index/oktober-2020/

Benieuwd naar de waarde van je (t)huis?
Neem voor een kosteloze maar waardevoille waardebepaling contactc met ons op!

#makelaar #Uden #huizenmarkt #vanderLoomakelaardij

🏡 Sales confidence stable!
With 86 % the majority of the consumers find the current market favourable for sales, keeping sales confidence stable compared to September. The main reasons are the high house prices and fast sales of homes. The interest rate is also attractive for vendors, because they benefit from it when purchasing a new home. The high sales confidence has come a long way these past few months. In March only 36 % of consumers thought it was a good time for sale, so earlier funda research showed.

source; funda.nl

Read all about it
https://www.funda.nl/funda-index/oktober-2020/

Curious about the value of your home?
Contact us for a free but valued valuation!

#makelaar #Uden #huizenmarkt #vanderLoomakelaardij

Translated


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *