Startersvrijstelling / verhoging overdrachtsbelasting

Vind nieuwe huizen in uw regio

Startersvrijstelling / verhoging overdrachtsbelasting

De Wet differentiatie overdrachtsbelasting is door de Tweede Kamer aangenomen. Deze wet heeft in een aantal situaties gevolgen voor de overdrachtsbelasting. Voor woningen die wel als hoofdverblijf worden gebruikt, blijft de overdrachtsbelasting op 2%.

Lees hieronder verder voor alle veranderingen;
https://www.nvm.nl/…/startersvrijstelling-verhoging-overdr…/

The Law differentiation transfer tax has been adopted by the House of Representatives. This law affects transfer tax in a number of situations. For homes that are used as main accommodation, the transfer tax remains at 2 %.

Read more below for all changes;
https://www.nvm.nl/nieuws/2020/startersvrijstelling-verhoging-overdrachtsbelasting/

Translated

Startersvrijstelling / verhoging overdrachtsbelasting

De Wet differentiatie overdrachtsbelasting is door de Tweede Kamer aangenomen. Deze wet heeft in een aantal situaties gevolgen voor de overdrachtsbelasting. Voor woningen die wel als hoofdverblijf worden gebruikt, blijft de overdrachtsbelasting op 2%.


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *