Nieuw aangemeld l Zuiderparkweg 42 te 's-Hertogenbosch Luxe wonen op een …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw aangemeld l Zuiderparkweg 42 te 's-Hertogenbosch Luxe wonen op een …

Nieuw aangemeld l Zuiderparkweg 42 te 's-Hertogenbosch ๐Ÿ“

Luxe wonen op een toplocatie in stadsdeel Zuid aan de rand van het Bossche Broek! Dit prachtige, over de volle breedte royaal uitgebouwde woonhuis is compleet gemoderniseerd en biedt een harmonieus geheel van high-end afwerking, hoogwaardige materialen en veel oog voor detail, lichtinval, ruimte en comfort. De woning heeft een diepe, veel privacy biedende achtertuin, vrije ligging aan zowel de voor-, als achterzijde, luxueuze leefkeuken en badkamer en 4 slaapkamers. Heerlijk rustig en zeer kindvriendelijk gelegen en op korte afstand van scholen, winkels, sportvoorzieningen, uitvalswegen en de fraaie Bossche binnenstad.
Vraagprijs โ‚ฌ 710.000,- k.k.

Kijk nu voor meer informatie en foto's op
https://boumij.nl/โ€ฆ/zuiderparkweg-42-5216-hc-s-hertogenbosch

Newly registered l Zuiderparkweg 42 in's-Hertogenbosch ๐Ÿ“

Luxurious living in a prime location in the district of Zuid on the edge of the Bossche Broek! This beautiful, generously upgraded residential house has been fully modernised and offers a harmonious set of high-end finish, high-quality materials and lots of eye for detail, light, space and comfort. The house has a deep, much privacy-offering backyard, free location on both front and back, luxurious kitchen and bathroom and 4 bedrooms. Nice and quiet and very child-friendly location and just a short distance from schools, shops, sports facilities, roads and the beautiful city centre of Bossche.
Asking price โ‚ฌ 710.000,- k.k.

For more information and photos, look at
https://boumij.nl/koop/HH107286/zuiderparkweg-42-5216-hc-s-hertogenbosch

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *