Nieuw aangemeld l Sonneveld 11 te 's-Hertogenbosch Buitengewoon gunstig a…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw aangemeld l Sonneveld 11 te 's-Hertogenbosch Buitengewoon gunstig a…

Nieuw aangemeld l Sonneveld 11 te 's-Hertogenbosch ๐Ÿ“

Buitengewoon gunstig aan de rand van het bruisende centrum en de Bossche Broek gelegen, karakteristiek en bijzonder royaal 4-kamer appartement met een prachtig uitzicht op het levendige Wilhelminaplein en de Vughterpoort en een eigen berging in het souterrain. Het appartement wordt gekarakteriseerd door een fraaie lichtinval vanwege de grote raampartijen en fraaie authentieke details, zoals paneeldeuren, hoge plafonds en de schitterende, visgraat parketvloer in alle ruimtes.
Vraagprijs: โ‚ฌ 489.000,- k.k.

Kijk nu voor meer informatie en foto's op
https://boumij.nl/โ€ฆ/HHโ€ฆ/sonneveld-11-5211-gs-s-hertogenbosch

Newly registered l Sonneveld 11 in's-Hertogenbosch ๐Ÿ“

Extremely favorable on the edge of the bustling centre and the Bossche Broek, characteristic and very generous 4-room apartment with a beautiful view of the vibrant Wilhelminaplein and the Vughterpoort and its own storage room in the basement. The apartment is characterized by a beautiful light because of the large windows and beautiful authentic details, such as panel doors, high ceilings and the beautiful, fish bone parquet floor in all spaces.
Asking price: โ‚ฌ 489.000,- k.k.

For more information and photos, look at
https://boumij.nl/koop/HH107186/sonneveld-11-5211-gs-s-hertogenbosch

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *