Een jonge woning, met veel ruimte binnen, fijne tuin en een hele prettige liggin…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Een jonge woning, met veel ruimte binnen, fijne tuin en een hele prettige liggin…


Een jonge woning, met veel ruimte binnen, fijne tuin en een hele prettige ligging: als dat alles hoog op je wensenlijstje staat moet je zeker even komen kijken op de Elsa Rubbensstraat 2 in Waalwijk🎊. Want als je voor de komende jaren zorgeloos wooncomfort zoekt, niet wilt klussen of verbouwen, dan heb je met deze aantrekkelijke hoekwoning wellicht je nieuwe thuis gevonden🀩.

Kijk πŸ‘€ mee naar de video 🎬 die wij hebben gemaakt voor deze woningβ–ΆπŸ‘Œβ¬‡β¬‡βž‘: http://bit.ly/ElsaRubbensstraat2

A young house, with lots of space inside, nice garden and a very pleasant location: if all this is high on your wish list you should definitely come and have a look at Elsa Rubbensstraat 2 in Waalwijk 🎊. Because if you are looking for carefree comfort for the coming years, don't want to work or renovate, you may have found your new home with this attractive corner house 🀩.

Watch πŸ‘€ the video 🎬 we made for this house β–ΆπŸ‘Œβ¬‡β¬‡ ➑: http://bit.ly/ElsaRubbensstraat2

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *