Dit uitstekend onderhouden en verrassend ruime 2-kamer appartement is gelegen op…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Dit uitstekend onderhouden en verrassend ruime 2-kamer appartement is gelegen op…

Dit uitstekend onderhouden en verrassend ruime 2-kamer appartement is gelegen op een zeer gewilde woonlocatie in de wijk IJpelaar. Het appartement beschikt over een royale woonkamer met een prachtige lichtinval, moderne open keuken, badkamer, separate toiletruimte, zeer ruime slaapkamer, royale walk-in closet, eigen berging op de begane grond en een balkon op het zuidoosten met volop privacy.
Gelegen op de derde verdieping biedt dit appartement een vrij uitzicht en geen enkele inkijk.

De fraaie residentie De Zuiderborg is gunstig gelegen in Breda-Zuidoost en nabij diverse voorzieningen. Het onlangs volledig gerenoveerde winkelcentrum ‘De Burcht’ met een uitgebreid winkelaanbod is vanaf deze locatie letterlijk op 1 loopminuut afstand gelegen. Ook het Valkeniersplein, Ginnekenmarktje, stadscentrum en de prachtige natuurgebieden aan de zuidkant van Breda, zoals het Mastbos, Ulvenhoutse Bos en het Markdal, zijn vanaf deze locatie op korte afstand gelegen. De ontsluiting op de diverse uitvalswegen en de zuidelijke rondweg is uitstekend.
Een huisartsenpost en apotheek zijn om de hoek gelegen en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid bij het complex.

https://mbmakelaars.nl/woning/breda/doenradestraat-42-20/

This excellent maintenance and surprisingly spacious 2-room apartment is located in a very wanted location in the district of IJpelaar. The apartment has a generous living room with a beautiful light, modern open kitchen, bathroom, separate toilet room, very spacious bedroom, generous walk-in closet, own storage room on the ground floor and a balcony on the southeast with plenty of privacy.
Located on the third floor, this apartment offers a free view and no view.

The beautiful residence De Zuiderborg is conveniently located in Breda-Southeast and near various amenities. The recently fully renovated shopping mall 'De Burcht' with an extensive shopping offer is literally 1 minutes away from this location. The Valkeniersplein, Ginnekenmarktje, city centre and the beautiful nature areas on the south side of Breda, such as the Mastbos, Ulvenhoutse Bos and the Markdal, are also located at a short distance from this location. The unlocking on the various roads and the southern bypass is excellent.
A general practitioner and pharmacy are located around the corner and there is more than enough free parking at the complex.

https://mbmakelaars.nl/woning/breda/doenradestraat-42-20/

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *