The Self Design Academy Special Weekend

Vind nieuwe huizen in uw regio

The Self Design Academy Special Weekend

#weekendtip
Bezoek dit weekend The Self Design Academy Special Weekend in het MU. Met een speciale performance, een overstimulerend programma vol met digidopamine of bezoek de laatste keer de expo waarbij ook een aantal kunstenaars zelf aanwezig zijn. Er is maar een beperkt aantal kaarten dus be quick!

The Self Design Academy Special Weekend

MU mag weer open en dat vieren we met het The Self Design Academy Special Weekend van vrijdag 20 t/m zondag 22 november! We starten op vrijdagavond met de veelkleurige performance Pan~//Catwalk van Zwermers. Trek op zaterdag je mooiste outfit aan en vergezel Nadine en Harm tijdens een overstimuler…


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *