Op de rand van het centrum en bij de groene lint ligt dit schitterende hoekappar…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Op de rand van het centrum en bij de groene lint ligt dit schitterende hoekappar…


😍Op de rand van het centrum en bij de groene lint 🌳ligt dit schitterende hoekappartement van het moderne appartementencomplex 'Jan Pannebakkerhof'. Het appartement op Jan Pannebakkerhof 18 in Waalwijk heeft een balkon, Frans balkon, een ruime woonkamer en twee slaapkamers👌.
Bezoek onze website voor meer informatie en kijk mee met de video:
🧡🧡http://bit.ly/JanPannebakkerhof18

😍 On the edge of the center and by the green ribbon 🌳 there is this beautiful corner apartment of the modern apartment complex 'Jan Pannebakkerhof'. The apartment on Jan Pannebakkerhof 18 in Waalwijk has a balcony, French balcony, a spacious living room and two bedrooms 👌.
Visit our website for more information and watch the video:
▶🧡⬇🧡http://bit.ly/JanPannebakkerhof18

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *