KIN ALERT – OPNIEUW IN DE VERKOOP Nieuwe kans voor De Koper! Op zoek naar een g…

Vind nieuwe huizen in uw regio

KIN ALERT – OPNIEUW IN DE VERKOOP Nieuwe kans voor De Koper! Op zoek naar een g…

❗️KIN ALERT – OPNIEUW IN DE VERKOOP❗️

Nieuwe kans voor De Koper! Op zoek naar een gemoderniseerde en uitgebouwde twee-onder-een kapwoning met een zonnige, diepe achtertuin en garage gelegen op een gewilde locatie op loopafstand van het Markdal? Maak dan zeker een afspraak voor een bezichtiging van deze woning! Vraagprijs € 385.000,-

De woning is vanaf 2016 nagenoeg geheel gemoderniseerd met nieuwe keuken, toilet en badkamer. De zolderverdieping dient nog te worden afgewerkt en beschikt over een grote dakkapel en biedt mogelijkheid voor het creëren van 1 of 2 slaapkamers.

De uitgebouwde woonkamer (totaal ca. 39m²) staat in open verbinding met de keuken en is voorzien van openslaande tuindeur.

Deken Fickstraat 4 is gelegen op een gewilde locatie op loopafstand van het Markdal en op 2 minuten lopen van de Dorpsstraat. Tevens zijn de diverse uitvalswegen naar de A58 en A16 binnen enkele minuten bereikbaar.

Bekijk de woning op onze website en neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak!

❗️ CHIL ALERT – ON SALE AGAIN ❗️

Another chance for De Koper! Looking for a modernised and upgraded two-under-one kapwoning with a sunny, deep backyard and garage located in a wanted location within walking distance of the Markdal? Then definitely make an appointment for a viewing of this house! Asking price € 385.000

The house has almost been fully modernised with new kitchen, toilet and bathroom from 2016 The attic floor still needs to be finished and has a large roof chapel and offers an opportunity to create 1 or 2 bedrooms.

The upgraded living room (totally ca.. n 39 m2) is openly connected to the kitchen and has a French garden door.

Blanket Fickstraat 4 is located in a wanted location within walking distance of the Markdal and a 2 minute walk from the Dorpsstraat. The various roads to the A5 8 and A16 can also be reached within minutes.

Check out the house on our website and contact us today for an appointment!

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *