Dat vastgoedstyling loont wisten wij al lang. Reden om de opleiding vastgoedstyl…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Dat vastgoedstyling loont wisten wij al lang. Reden om de opleiding vastgoedstyl…

Dat vastgoedstyling loont wisten wij al lang. Reden om de opleiding vastgoedstyling te gaan volgen. Vanaf vandaag mag ik me gecertificeerd House of KIKI vastgoedstylist noemen en kunnen we onze opdrachtgevers nog beter begeleiden bij het verkoopklaar maken van hun woning.

#houseofkiki #vastgoedstyling #fullservicemakelaar #gecertificeerd #vastgoedstylist

We knew that real estate styling pays off for a long time. Reason to follow the real estate styling course. Starting today I can call myself a certified House of KIKI real estate stylist and we can help our clients even better when preparing their home for sale.

#houseofkiki #vastgoedstyling #fullservicemakelaar #gecertificeerd #vastgoedstylist

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *