Presentatie film première Binnenkort beschikbaar Deze moderne tussenwoning h…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Presentatie film première Binnenkort beschikbaar Deze moderne tussenwoning h…

🛎Presentatie film première 🎉
Binnenkort beschikbaar
Deze moderne tussenwoning heeft zijn nieuwe bewoners heel wat moois te bieden😍.Het is een stoer huis met een royale woonkamer, energiezuinig en heeft drie etages met rechte wanden. Het Fort 21 in Waalwijk ligt mooi, in een groene en vooral rustige woonomgeving. Voor heb je vrij uitzicht op een speelveld en achter op je eigen, vrij gelegen tuin.

Al nieuwsgierig geworden? Kijk snel mee naar de video🎬 of bel 📲naar ons kantoor voor informatie.

🛎 Presentation movie premiere 🎉
➡ Available soon ⬅
This modern terraced house has a lot of beautiful things to offer for its new residents 😍. It is a cool house with a generous living room, energy efficient and has three floors with straight walls. The Fort 21 in Waalwijk is beautiful, in a green and especially quiet residential area. For you have a free view of a playing field and on the back of your own, freely located garden.

Curious yet? Take a quick look at the video ⬇▶🎬 or call 📲 our office for information.

Translated

Carré De Wit makelaardij, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *