** NIEUW IN DE VERKOOP ** Hoeckenburg 8, Oss Wordt u de eigenaar van deze leuk…

Vind nieuwe huizen in uw regio

** NIEUW IN DE VERKOOP ** Hoeckenburg 8, Oss Wordt u de eigenaar van deze leuk…

** NIEUW IN DE VERKOOP **

Hoeckenburg 8, Oss

Wordt u de eigenaar van deze leuke woning?
Vrijstaande woning met carport en berging op een mooie locatie. De woning is volledig geïsoleerd, goed onderhouden, modern afgewerkt en instapklaar. Door de opbouw op de eerste én tweede verdieping is er veel ruimte ontstaan in de woning. De tuin is op het zuiden gelegen, via de eigen achterom te bereiken, is keurig aangelegd en o.a. voorzien van een beregeningsinstallatie.
Kortom, koffers uitpakken en genieten.

De begane grond is ingedeeld met een ruime, lichte woonkamer en halfopen keuken. De begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming (in 2019 aangelegd!). Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, een luxe badkamer (2016) en een wasruimte met balkon. Op de tweede verdieping bevindt zich nog één (slaap)kamer en veel bergruimte.

Is dit de ideale woning voor u? Kijk voor meer informatie op https://bit.ly/3nMRLH5
of bel voor meer informatie naar Akker Makelaardij 0412-474687

** NEW ON SALE **

Hoeckenburg 8, Oss

Will you become the owner of this nice home?
Detached house with carport and storage room in a beautiful location. The house is completely isolated, well maintained, modern finished and ready to move in. Due to the construction on the first and second floors, there has been a lot of space in the house. The garden is located on the south, can be reached through its own back, is neatly built and includes a raining installation.
In short, unpacking the suitcases and enjoying.

The ground floor is arranged with a spacious, light living room and semi-detached kitchen. The ground floor is equipped with a tile floor with underfloor heating (installed in 2019! ). On the first floor there are four bedrooms, a luxurious bathroom (2016) and a laundry room with balcony. On the second floor there is one (sleep) room and lots of storage space.

Is this the ideal home for you? For more information visit https://bit.ly/3nMRLH5
or call Akker Makelaardij 0412-474687 for more information

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *