ATTENTIE Wij zijn per direct op zoek naar een online marketeer voor onze makel…

Vind nieuwe huizen in uw regio

ATTENTIE Wij zijn per direct op zoek naar een online marketeer voor onze makel…

📣📣 ATTENTIE Wij zijn per direct op zoek naar een online marketeer voor onze makelaardij afdeling ! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, heb jij affiniteit met vastgoed en ben je flexibel ingesteld ? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onwijs gave uitdagingen hebben wij klaar staan voor 2021! Ga je met ons de uitdaging aan? Ik ontvang graag je CV + motivatiebrief op het emailadres patricia@eravbtmakelaars.nl

📣📣 ATTENTION We are immediately looking for an online marketer for our real estate department! Are you looking for a new challenge, do you have an affinity with real estate and are you flexible? Then we are looking for you! We have amazing challenges ready for 2021! Will you take on the challenge with us? I would like to receive your resume + motivation letter at the email address patricia@eravbtmakelaars.nl

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *