𝗠𝗢𝗭𝗔𝗥𝗧𝗟𝗔𝗔𝗡 𝟰𝟰𝟴 – 𝗗𝗘𝗡 𝗛𝗔𝗔𝗚 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Waldeck-Noord is the place to be! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀…

Vind nieuwe huizen in uw regio

𝗠𝗢𝗭𝗔𝗥𝗧𝗟𝗔𝗔𝗡 𝟰𝟰𝟴 – 𝗗𝗘𝗡 𝗛𝗔𝗔𝗚 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Waldeck-Noord is the place to be! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀…

𝗠𝗢𝗭𝗔𝗥𝗧𝗟𝗔𝗔𝗡 𝟰𝟰𝟴 – 𝗗𝗘𝗡 𝗛𝗔𝗔𝗚 📣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Waldeck-Noord is the place to be!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Op de 9e verdieping van appartementengebouw Waldeckstaete is het iedere dag genieten van het uitzicht. Dit appartement ligt aan het einde van de galerij (lekker rustig!), heeft een balkon op het zuiden en ziet er keurig uit waardoor je niet hoeft te verbouwen. Vanuit de woonkamer en het balkon kijk je uit over het Beethovenpark, Loosduinen, Madestein, De Uithof en aan de oostkant zie je zelfs de skyline van de markante gebouwen in het centrum.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
MEER INFO? https://www.degratismakelaar.nl/…/mozartlaan-448-te-den-haa….
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#DENHAAG#WONENINDENHAAG#linkinbio#tekoop#bieden#forsale#houseforsale#wonen#huis#huistekoop#verhuizen#droomhuis#huizenjacht#makelaardij#makelaar#realestate#thuis#home#nieuwewoning#funda#woningkopen#woningverkopen#gratis#free#bezichtiging#woning#realtor#vbomakelaar#online#digitaal

MOZARTLAN 448-The Hague 📣
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Waldeck-Noord is the place to be!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
On the 9th floor of apartment building Waldeckstaete it's enjoying the view every day. This apartment is located at the end of the gallery (nice and quiet! ), has a south balcony and looks nice so you don't have to renovate. From the living room and the balcony you are looking forward to the Beethovenpark, Loosduinen, Madestein, De Uithof and on the east side you can even see the skyline of the striking buildings in the center.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
MORE INFO? https://www.degratismakelaar.nl/veiling/mozartlaan-448-te-den-haag-980.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#DENHAAG#WONENINDENHAAG#linkinbio#tekoop#bieden#forsale#houseforsale#wonen#huis#huistekoop#verhuizen#droomhuis#huizenjacht#makelaardij#makelaar#realestate#thuis#home#nieuwewoning#funda#woningkopen#woningverkopen#gratis#free#bezichtiging#woning#realtor#vbomakelaar#online#digitaal

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *